NEWS

T'agrada la Poma i les infusions?

Col·labora amb l'estudi AppleCor!

Què és l'estudi AppleCor

L'estudi AppleCor és un estudi d'intervenció nutricional que vol investigar l'efecte del consum d'antocianines, uns compostos naturals d'origen vegetal presents en certes varietats de poma i fruits vermells, en la reducció del colesterol LDL.

L'estudi el coordina el Grup d'investigació NFOC-Salut de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili.

Com hi pot participar

Busquem persones majors de 18 anys, no fumadores, que no prenguin medicació per la diabetis, pressió arterial ni colesterol. Si aquest és el vostre cas potser ens podeu ajudar!

La vostra participació en l'estudi consistirà en prendre diàriament i durant 6 setmanes un dels tres productes de l'estudi (poma de polpa blanca, poma de polpa vermella o infusió d'un fruit vermell (aronia)).

Vindríeu cada 2 setmanes a Reus a visitar-vos, en un total de 5 visites per fer un seguiment amb l'equip mèdic i per recollir el producte, que el subministrarem nosaltres. Al llarg de l'estudi es realitzaran diferents determinacions: anàlisis de sang (en 3 visites), es mirarà la pressió arterial, es prendran mesures antropomètriques (pes, perímetre de cintura i % greix), hi haurà recollida de femta i d'orina (a l'inici i al final de l'estudi) i s'avaluaran els hàbits alimentaris i d'activitat física.

L'estudi tindrà lloc al Centre Tecnològic de Catalunya-Unitat de Nutrició i Salut de Reus (Eurecat), ubicat davant l'Hospital Sant Joan de Reus.

Anima't a participar-hi!

Si estàs interessat/da en participar, necessitarem que ens faci arribar les següents dades personals: el seu nom complert, el DNI, la data de naixement, número de telèfon i quins fàrmacs pren de forma habitual al correu electrònic facilitat: estudis@ctns.cat

Per a consultar qualsevol dubte, escriu-nos a estudis@ctns.cat o truca'ns al 636 944 723 i concretarem una visita.


¿Te gusta la Manzana y las infusiones?

¡Colabora con el estudio AppleCor!

¿Qué es el estudio AppleCor

El estudio AppleCor es un estudio de intervención nutricional que quiere investigar el efecto del consumo de antocianinas, unos compuestos naturales de origen vegetal presentes en ciertas variedades de manzana y frutos rojos, en la reducción del colesterol LDL.

El estudio lo coordina el Grupo de investigación NFOC-Salud de la Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud de la Universidad Rovira i Virgili.

¿Cómo puedes participar?

Buscamos personas mayores de 18 años, no fumadoras, que no tomen medicación para la diabetes, presión arterial ni colesterol. ¡Si este es su caso quizás nos puede ayudar!

Su participación en el estudio consistirá en tomar diariamente y durante 6 semanas uno de los tres productos del estudio (manzana de pulpa blanca, manzana de pulpa roja o infusión de un fruto rojo (aronia)).

Vendríais cada 2 semanas a Reus a visitaros, con un total de 5 visitas para hacer un seguimiento con el equipo médico y para recoger el producto que lo suministraremos nosotros. A lo largo del estudio se realizarán diferentes determinaciones: análisis de sangre (en 3 visitas), se mirará la presión arterial, se tomarán medidas antropométricas (peso, perímetro de cintura y % grasa), habrá recogida de heces y de orina (al inicio y al final del estudio) y se evaluarán los hábitos alimentarios y de actividad física.

El estudio se realizará en el Centro Tecnológico de Cataluña-Unidad de Nutrición y Salud de Reus (Eurecat) ubicado frente al Hospital Sant Joan de Reus.

¡Anímate a participar!

Si estás interesado/a en participar, necesitaremos que nos haga llegar los siguientes datos personales: su nombre completo, DNI, fecha de nacimiento, número de teléfono y qué fármacos toma de forma habitual al correo electrónico facilitado: estudis@ctns.cat

Para consultar cualquier duda, escríbenos a estudis@ctns.cat o llámanos al 636 944 723 y concretaremos una visita.


PARTICIPACIÓ EN ESTUDI CITRUS

01/07/2016

CITRUS és un estudi d'intervenció nutricional que vol comprovar els efectes saludables del consum de suc de taronja 100% natural sobre la pressió arterial. VISITA LA WEB

CITRUS es un estudio de intervención nutricional que quiere comprobar los efectos saludables del consumo de zumo de naranja 100 % natural sobre la presión arterial. VISITA LA WEB

CITRUS is a nutritional intervention study that wants to evaluate the healthy effects of the consumption of 100% natural orange juice on blood pressure. VISIT CITRUS WEBSITE